HABITACIÓ DOBLE AMB VISTES

Oferint articles de tocador gratuïts, aquesta habitació doble disposa d'un bany privat amb banyerao dutxa, bidet i assecador de cabells. L'habitació està moblada amb un armari, terra de rajoles, calefacció i una televisió de pantalla plana, i també ofereix vistes panoràmiques a la muntanya. L'allotjament inclou un llit.

Més informació

HABITACIÓ DOBLE DOS LLITS AMB VISTES

Oferint articles de tocador gratuïts, aquesta habitació doble disposa d'un bany privat amb banyera, bidet i assecador de cabell. La habitació està moblada amb un armari, terra de rajoles, calefacció i una televisió de pantalla plana, i també ofereix vistes panoràmiques a les muntanyes. L'allotjament inclou dos llits.

Més informació

HABITACIÓ DOBLE DOS LLITS ECONOMICA

Aquesta habitació doble inclou articles de tocador gratuïts i disposa d'un bany privat equipat amb banyera o dutxa, bidet i assecador de cabell. A més, l'habitació està moblada amb un armari, terra de rajoles, calefacció i una televisió de pantalla plana.

Més informació

HABITACIÓ DOBLE ECONOMICA

Articles de tocador gratuïts, aquesta habitació doble disposa d'un bany privat amb banyera, bidet i assecador de cabell. La habitació està equipada amb un armari, terra de rajoles, calefacció i una televisió de pantalla plana.

Més informació

HABITACIÓ DOBLE ECONOMICA DOS LLITS AMB VISTES

Amb articles de tocador gratuïts, aquesta habitació doble disposa d'un bany privat equipat amb dutxa, bidet i assecador de cabells. Ofereix vistes a les muntanyes, aquesta habitació doble també inclou un armari i una televisió de pantalla plana. 

Més informació

HABITACIÓ INDIVIDUAL

 

Aquesta habitació individual disposa d'articles de tocador gratuïts i un bany privat amb dutxa, bidet i assecador de cabell. La habitació està equipada amb comoditats com ara una televisió de pantalla plana, armari, terra de rajoles i calefacció.

Més informació